Anläggningstransporter

Alla typer av anläggningstransporter

Västvärmlands LBC kan erbjuda en modern fordonsflotta lämplig för schakt, anläggnings- och materialtransporter. Vi utför även maskinflytt med flak eller släp. Våra kunder består av både små och stora byggföretag, kommuner, privatpersoner samt vägverk.

Utrustad fordonspark

Vi kan med en modern och välutrustad maskinpark leverera gods som är långt, stort och tungt. Vi har tippbilar som transporterar jord, grus, berg samt schaktmassor. 3- eller 4-axliga bilar som lastar mellan 6-17 ton material och som med flexibel tippfunktion kan tippa bakåt, sidotippa och tipp med spridning. Flertalet fordon har även släp eller kärror för att kunna klara av olika typer av jobb. Lastvikt på bil och släp/kärra är ca 26ton upp till 45 ton på BK4 vägar.

Har du frågor?

Är du intresserad av våra tjänster och har frågor eller speciella önskemål? Ta kontakt med vår kundtjänst på telefon 0570-386 00 eller med vår transportledare.

Logotyp, Västvärmlands LBC
Med över 80 års erfarenhet erbjuder Västvärmlands LBC anläggning-, miljö-, maskin-, logistik och fjärrtransporter samt grus- och ballastprodukter - alltid med miljö i tanken!
Om oss

Våra kontor

phone-handsetsmartphonemenu