Om VVLBC

Västvärmlands LBC AB är ett transportsäljande företag med försäljning av grus-, berg- och jordprodukter. Vi tillhandahåller även lager- och terminalverksamhet. Tack vare den breda verksamheten kan vi erbjuda kombinerade och paketerade tjänster till kunderna. Företaget har sitt säte i Eda och ägs till 100% av våra medlemsåkerier.

Vår historia

Västvärmlands LBC AB bildades 2006 efter att Charlottenbergs LBC och Arvika LBC slagit sig samman.

Västvärmlands LBC har sedan dess genom förvärv och ihop med våra kompetenta och engagerade åkerier stadigt utvecklats tillsammans med kunder och samarbetspartners till ett av regionens större företag.

Vi levererar idag produkter och tjänster till ett brett spektra av kunder inom bland annat offentlig sektor, sågverks- och massaindustrin, fastighetsbranschen, turismnäringen och tillverkningsindustrin.

Idag har vi 47 stycken åkerier anslutna till oss med en fordonsflotta på drygt 100 fordon där vi sysselsätter ca 200 personer dagligen.

Har du frågor?

Är du intresserad av våra tjänster och har frågor eller speciella önskemål? Ta kontakt med vår kundtjänst på telefon 0570-386 00 eller med vår transportledare.

Logotyp, Västvärmlands LBC
Med över 80 års erfarenhet erbjuder Västvärmlands LBC anläggning-, miljö-, maskin-, logistik och fjärrtransporter samt grus- och ballastprodukter - alltid med miljö i tanken!
Om oss

Våra kontor

phone-handsetsmartphonemenu