Terminal och lager

Kall- och varmlager

Vid våra anläggningar i Arvika, Charlottenberg och Säffle kan vi erbjuda våra kunder lager och kompletta logistiktjänster. För de kunder som enbart efterfrågar lageryta har vi lagerytor utomhus och kallager och varmlager inomhus.

För hantering av våra kunders godsvolymer i samband med lossning och lastning har vi hjullastare och truckar i varierande storlekar.

Kompletta logistiklösningar

Vi erbjuder våra kunder kompletta logistiklösningar vilket innebär att vi ombesörjer mottagning av gods från leverantörer, lagerhållning, plockning, emballering och distribution till slutkund. Till stöd för samtliga processteg nyttjar vi logistiksystemet Ongoing.

Tullhantering och Tullager

Vi är behjälpliga om ni vill skicka era produkter till Norge eller annat icke EU land. Vi har ett nära samarbete med NTS, Nordisk Tullservice och Spedition som har lång erfarenhet av import- och exporthantering av gränsöverskridande gods.

Har du frågor?

Är du intresserad av våra tjänster och har frågor eller speciella önskemål? Ta kontakt med vår kundtjänst på telefon 0570-386 00 eller med vår transportledare.

Logotyp, Västvärmlands LBC
Med över 80 års erfarenhet erbjuder Västvärmlands LBC anläggning-, miljö-, maskin-, logistik och fjärrtransporter samt grus- och ballastprodukter - alltid med miljö i tanken!
Om oss

Våra kontor

phone-handsetsmartphonemenu