Ny ISO-certifiering

Vi kan stolt presentera att vi i slutet av 2020 blev certifierade enligt den nya internationella standarden för arbetsmiljö, ISO 45001:2018.

Att arbeta med det systematiska arbetsmiljöarbetet är lagstadgat och en självklarhet i vårt dagliga arbete. Alla är vi ansvariga för vår arbetsmiljö och man kan rapportera in tillbud och händelser via vår händelserapporterings-app, Tria. Varje år besöker vi våra täkter, terminaler, lager och kontor och utför skyddsronder som resulterar i risker som skall bedömas och hanteras. Allt enligt fastställda rutiner i vårt ledningssystem. Chefer har fått ansvar och befogenheter för att kunna arbeta med ansvar för sin personal. Vår personal får varje år genomgå en hälsokontroll hos företagshälsovården för att hitta eventuella problem i tid och kunna hantera dessa. Medarbetarsamtal skall ske två gången per år. Vi accepterar inga former av kränkningar utav vår personal.

Syftet med vårt arbetsmiljöarbete är att alla skall kunna komma hem oskadda till sina nära och kära varje dag.

Vi är sen tidigare kvalitet-, miljö- och trafiksäkerhetscertifierade.

Logotyp, Västvärmlands LBC
Med över 80 års erfarenhet erbjuder Västvärmlands LBC anläggning-, miljö-, maskin-, logistik och fjärrtransporter samt grus- och ballastprodukter - alltid med miljö i tanken!
Om oss

Våra kontor

phone-handsetsmartphonemenu