Vi söker en ny transportledare!

Klicka här för att komma till annonsen

Du kommer att arbeta i ett beställning- och trafikledningsteam på 5–6 personer. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen att handla om att ta emot beställningar och planera transporter tillsammans med kollegor, kunder och åkerier. Övriga arbetsuppgifter inom transportledarrollen förekommer. Du kommer att arbeta i en IT-relaterad arbetsmiljö. Transporterna utförs till största delen i Värmland.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har lätt för att kommunicera med andra människor samt har kontors- och datavana. För att lyckas i tjänsten är du en problemlösare, du gillar struktur och är engagerad. Du sätter alltid kunden i fokus och har god social kompetens. B-körkort är ett krav, egen bil är önskvärt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tidigare arbete i ordersystem och erfarenhet av branschen är meriterande. Kunskaper i engelska är önskvärt.

Logotyp, Västvärmlands LBC
Med över 80 års erfarenhet erbjuder Västvärmlands LBC anläggning-, miljö-, maskin-, logistik och fjärrtransporter samt grus- och ballastprodukter - alltid med miljö i tanken!
Om oss

Våra kontor

phone-handsetsmartphonemenu